Garantie & Klachten

Wij garanderen dat door ons verkochte producten vrij zijn van materiaal-, ontwerp- en fabricagefouten gedurende een periode van 6 maanden na levering althans gedurende een periode die door de producent van dat betreffende artikel wordt gegarandeerd. Elk geleverd artikel door ons voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Wanneer de garantie van toepassing is dient de consument dit aan CondoomWereld te melden.

Belangrijk: De garantie vervalt indien de consument schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling en / of toepassing van een gegarandeerde product.
De consument dient aan te tonen dat het product binnen de garantietermijn een gebrek vertoont waarvoor deze garantie dient. De garantie vervalt als het type- of serienummer van een zaak zijn verwijderd of gewijzigd.

Let op: Mits goed gebruikt bieden condooms een goede bescherming tegen zwangerschap en de meeste soa’s. Echter geen enkel voorbehoedsmiddel biedt 100% bescherming tegen hiv, soa en zwangerschap. Condooms die in Nederland worden verkocht zijn altijd condooms voorzien van een CE registratie. Dit betekend dat deze condooms voldoen aan alle strenge regels, wetten en eisen in de Europese Unie. Echter blijft het gebruik van condooms altijd voor eigen risico. CondoomWereld kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor enige schade.

KLACHTENPROCEDURE

Wij proberen al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Ondanks al onze inspanningen en zorgvuldigheid kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Dat vinden wij van CondoomWereld uiteraard erg jammer. Laat het ons daarom weten, zodat wij ons best kunnen doen om hier een passende oplossing voor te vinden en dat jij weer een tevreden klant bent.

Mocht je klachten hebben dan kan je dit online aangeven via het contactformulier op onze site.

Wij proberen ingestuurde berichten via het contactformulier op werkdagen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.